Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Avantaje de preţ de top
Articole fără etichetă
Tu esti aici Produse cosmetice / Ingrijirea pielii

Ingrijirea pielii

Ingrijirea pielii - magazinul dumneavoastra online pt. produse cosmetice bio
Pielea este unul dintre cele sensibile și în același timp cele mai mari organe ale corpului uman, atingând în cazul unui om matur dimensiuni de până la doi metri pătrați. Ea e supusă zilnic acțiunii diverșilor factori de mediu precum razele soarelui în timpul verii sau aerul rece și uscat în timpul iernii, praful sau umezeala, care o pot afecta considerabil. Și produsele chimice destinate curățeniei și igienei atacă pielea. Îngrijirea și hrănirea ei cu produse de calitate care o menajează este așadar foarte importantă. Pentru îngrijirea naturală a pielii vă recomandăm produsele cosmetice naturale de marca lavera sau YOUMAXX, pe care le găsiți în sortimentul nostru.  

Vă oferim o gamă largă de produse de înaltă calitate pentru îngrijirea eficientă, cu efect de lungă durată a pielii. Produsele noastre naturale nu conțin aditivi sintetici sau substanțe nocive. Toate materiile prime utilizate la fabricarea lor provin din culturi biologice controlate sau din flora sălbatică de calitate certificată – o caracteristică de bază a produselor cosmetice bio pe care vi le oferim. Ele nu conțin conservanți chimici și arome artificiale, și bineînțeles că nici nu poate fi vorba de testarea lor sau a ingredientelor pe care le conțin pe animale.

Descoperiți care dintre produsele noastre sunt potrivite tipului dvs. de ten și stabiliți un program de îngrijire și înfrumusețare individual, care vă va răsfăța și vă va relaxa. Bucurați-vă de un ten luminos, tonifiat și plin de vitalitate și sprijiniți funcția lui de protecție împotriva factorilor de mediu printr-o întreținere adecvată. Dacă pielea este înroșită, dă senzația de mâncărime sau se descuamează, aceasta este un semn sigur că are nevoie de îngrijire. Dar și o piele lipsită de suplețe sau mată la culoare poate fi un semn că are nevoie de ajutor. Nu așteptați până la constatarea acestor semne, ci îngrijiți-o zilnic cu produse naturale ușoare, de calitate.    

Puteți curăța pielea cu o loțiune ușoară de curățare, adecvată și pentru pielea mai sensibilă a feței. Un peeling aplicat din când în când îndepărtează stratul de celule moarte. După îndepărtarea completă a loțiunii de peeling, tenul se va bucura de aplicarea unei măști hidratante sub care se va reface. În final, o mască nutritivă calmează tenul, îl hidratează și îi redă suplețea. O cremă nutritivă cu substanțe naturale pe bază de plante este ideală pentru îngrijirea zilnică a tenului. Pentru pielea corpului vă recomandăm un lapte de corp care se aplică ușor și este absorbit rapid. E important să acordați o atenție specială mâinilor, supuse în viața de zi cu zi unor factori nocivi multipli. De aceea, o cremă de mâini hidratantă naturală nu trebuie să lipsească.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€